Lifestyle

Οι celebrities στα εγκαίνια του καταστήματος, του αγαπημένου τους σχεδιαστή κοσμημάτων! Φωτογραφίες

Xθες στο Κολωνάκι, οι διάσημες φίλες του που λατρεύουν τα κοσμήματά του έσπευσαν να του ευχηθούν καλή αρχή και φυσικά να φωτογραφηθούν με τις δημιουργίες του!

Εγκαίνια είχε χθες στο κατάστημά του στο Κολωνάκι, ο αγαπημένος σχεδιαστής των celebrities, Διονύσης Πυρομάλης.  Ο Διονύσης με το ιδιαίτερα εντυπωσιακό στυλ στις δημιουργίες του έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές πολλών γυναικών, μέσα σε αυτές και πολλών από το χώρο της showbiz.

Xθες στο Κολωνάκι ο Διονύσης είχε την τιμητική του και οι διάσημες φίλες του που λατρεύουν τα κοσμήματά του έσπευσαν να του ευχηθούν καλή αρχή και φυσικά να φωτογραφηθούν με τις δημιουργίες του!

Στο T-SHOP μπορείς να θαυμάσεις και να αγοράσεις τα κοσμήματα του Δ. Πυρομάλη

Ο φωτογράφος του TLIFE ήταν εκεί!

Δες εδώ φωτογραφίες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα