Ελλάδα

Μητροπολίτης Άνθιμος στο ΣΚΑΪ: Δεν θα συγχωρεθεί ο Διαμαντόπουλος, αν δεν μετανοήσει

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος μίλησε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου για τον "παπα Σούρα" Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αγανάκτησε με την προσπάθεια γελοιοποίησης της Εκκλησίας.

“Με κάποια πράγματα δεν παίζεις. Δεν μπορείς μια σημαία του ελληνικού κράτους να την κακοποιείς και να την προσβάλλεις. Για τα θρησκευτικά θέματα, η ευαισθησία των μελών της Εκκλησίας θίγεται από την περιπαικτική διάθεση…”, εξήγησε αρχικά.

Και συνέχισε: “Το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας είναι η ύψιστη μυστηριακή πράξη της Εκκλησίας. Τα έθιμα δεν είναι η γελοιοποίηση των μυστηρίων. Έχουμε δεχθεί την αντίδραση του λαού, αυτά που λέμε δεν είναι μόνο οι προσωπικές μας απόψεις…”.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Απεταξάμην” λέει τωρα ο ΣΥΡΙΖΑ για τα καμώματα του Διαμαντόπουλου

Πειραιώς Σεραφείμ: Στήριξε Κασιδιάρη, εξάψαλμος σε Χρυσή Αυγή και Διαμαντόπουλο

Θεσσαλονίκη: Οργή στα Θεοφάνεια για τον ”παπά Σούρα” – Μητροπολίτες χαρακτηρίζουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ανόητο, επικίνδυνο και βλάσφημο – Βίντεο!

Αρχιεπίσκοπος και Μητροπολίτες κατά Διαμαντόπουλου επειδή ντύθηκε “Παπα – Σούρας” – ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έδρασαν ύπουλα, πρέπει να ντρέπονται» λένε οι δύο αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας για τα βανδαλισμένα τρακτέρ τους
Η ζημιά είναι μεγάλη αναφέρουν οι αγρότες τονίζοντας ότι θα κινηθούν νομικά και παράλληλα ζητούν να ανοίξουν οι κάμερες που βρίσκονται στον αυτοκινητόδρομο για να αποκαλυφθούν οι δράστες του βανδαλισμού
Σκασμένα λάστιχα τρακτέρ
27