Πολιτική

Θα μετακομίσω στο Παρίσι εαν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνω αντίσταση στη Χούντα της Αριστεράς – Δικαίως μίλησε για τσογλάνια ο Βενιζέλος”

- Μοιάζουν ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή δηλώνει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που επιτίθεται προσωπικά στον Τσίπρα
- ''Θα κάνω αντίσταση από το Παρίσι εαν και δεν ξέρω Γαλλικά'' δηλώνει η Αλ Σάλεχ που δουλεύει χωρίς να πληρώνεται στον Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ
- ''Κάθομαι από το πρωί εως το βράδυ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ γιατί στην πολυκατοικία μου δεν βάζουν πετρέλαιο και παγώνω''
- ''Δεν θέλω να ξαναγυρίσουμε στη δραχμή και τη φτώχεια, θα γίνει η Ελλάδα Αφρική''

”Θα μεταναστεύσω εαν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνω αντίσταση από το Παρίσι κατά της Χούντας της Αριστεράς, αν και τα Γαλλικά μου είναι χάλια” δηλώνει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που προσθέτει ότι παρόμοια επιχειρήματα έχουν ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή.

Σε συνέντευξη της στην Ελευθεροτυπία η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ εκτιμάει πως δικαίως ο Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εκτσογλανισμό της κοινωνίας.
”Γιατί να μη το πει; Οταν δεις τα βίντεο της Χρυσής Αυγής, όταν βλέπεις τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν, βλέπεις με τρόμο σχεδόν ότι μοιάζουν με εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ”.

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ δηλώνει πως μέχρι το 2010 και τα γεγονότα της Marfin ανήκε στον Συνασπισμό και πως τότε αποφάσισε να ”μετακομίσει” στο ΠΑΣΟΚ.

Η πρωην ηθοποιός, και γνωστή και από τις αισθησιακές φωτογραφίσεις της, πιστεύει πως οι χειρότεροι του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και πως ο Έλληνας είναι έξυπνος και βλέποντας πως επειδή δεν έχουμε ξεπεράσει την κρίση δεν θα ρισκάρει να ψηφίσει τον Τσίπρα.

”Θα πεινάσουμε αν πάμε στη δραχμή, η Ελλάδα θα γυρίσει στη φτώχεια και θα γίνει Αφρική” δηλώνει προσθέτοντας πως ο πατέρας της ήταν Άραβας οδοντίατρος και αριστερός.

Η ίδια όπως λέει τα βγάζει πολύ δύσκολα αφού δεν πληρώνεται από το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ξημεροβραδιάζεται γιατί στην πολυκατοικία της δεν βάζουν πετρέλαιο και παγώνει στο διαμέρισμα της.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής - Οι 14 κάλπες και η μυστική ψηφοφορία
Η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει με ενστάσεις επί της διαδικασίας με αιχμή τον τρόπο, που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Διάσκεψη των Προέδρων, να διεξαχθεί η ψηφοφορία ανά πρόταση
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
«Καζάνι που βράζει» η Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής: Σήμερα η ψηφοφορία για παραπομπή Καραμανλή – Τι θα πει ο Μητσοτάκης
Η ψηφοφορία για τους βουλευτές της ΝΔ έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η «γαλάζια» πρόταση να μη λάβει τις 154 θετικές ψήφους
Βουλή 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
3