Κόσμος

10 λεπτά τρόμου για πέντε ανθρώπους – Άνδρας τους επιτέθηκε με ψαλίδι!

Ένας ένοπλος επιτέθηκε και τραυμάτισε με ψαλίδι πέντε άτομα, ανάμεσά τους κι ένα παιδί μόλις ενός έτους, σε ένα πάρκο στη Νέα Υόρκη πριν τον ακινητοποιήσει και τον συλλάβει η αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη στην περιοχή Ρίβερσαϊντ Παρκ κατά μήκος του ποταμού Χάτσον και η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι επιθέσεις κράτησαν περίπου δέκα λεπτά. Ο δράστης επιτέθηκε αρχικά σε μια 36χρονη γυναίκα που έκανε τζόκινγκ, τραυματίζοντας την στο πίσω μέρος της πλάτης. Αμέσως μετά σε έναν 35χρονο άνδρα που είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα τραυματίζοντας τον στην κοιλιά. Τα επόμενα θύματά του ήταν ένας 43χρονος άστεγος και μια 32χρονη γυναίκα που επίσης έκανε τζόκινγκ τους οποίους τραυμάτισε στο λαιμό.

Ένας πατέρας που διερχόταν με το μόλις ενός έτους μωρό του το οποίο είχε βγάλει βόλτα με το καροτσάκι επιχείρησε να παρέμβει και επίσης, τραυματίστηκε στο στήθος. Το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Ένας περαστικός στη συνέχεια κατάφερε να ακινητοποιήσει τον επιτιθέμενο μέχρι να φθάσει η αστυνομία.

Τα στοιχεία του δράστη και το κίνητρό του δεν έχουν γίνει γνωστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέρα από κάθε φαντασία! Υποβρύχιο αναδύθηκε στην κεντρική πλατεία του Μιλάνου! (VIDEO)

Απίστευτο! Αγοράκι 2 ετών “γέννησε” τον δίδυμο αδερφό του! (VIDEO)

Δεν του άρεσε η αλλαγή φύλου και έκανε ευθανασία!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ιταλία - 28χρονος σκότωσε την 22χρονη αδελφή του επειδή έβαζε δυνατά την μουσική
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Τζουζέπε Μουζέλα δολοφόνησε την αδελφή του επειδή, όπως φέρεται να είπε ο ίδιος στους ανακριτές, άκουγε δυνατά μουσική και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί
Η Ιλένια Μουζέλα που δολοφονήθηκε από τον αδελφό της
Το καθεστώς του Ιράν ανακοίνωσε ότι επιτρέπει πλέον στις γυναίκες να οδηγούν δίκυκλα
Η ανακοίνωση έρχεται έπειτα από ένα κύμα διαδηλώσεων στο Ιράν, οι οποίες ξεκίνησαν στα τέλη Δεκεμβρίου ως διαμαρτυρία για το αυξημένο κόστος ζωής προτού εξαπλωθούν και περιλάβουν πολιτικά αιτήματα
Γυναίκες στο Ιράν