Κόσμος

Μαυροβούνιο: Αύξηση 29,7% στις τιμές των νεόδμητων κατοικιών το β’ τρίμηνο του 2013

Αύξηση 29,7% σημείωσαν οι τιμές των νεόδμητων οικιστικών ακινήτων στο Μαυροβούνιο, το β΄τρίμηνο του 2013, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2012, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Γραφείο Στατιστικής της βαλκανικής αυτής χώρας (MONSTAT).

Σε σχέση με το α’ τρίμηνο του 2013, οι τιμές των νεόδμητων κατοικιών σημείωσαν αύξηση 35,5%, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση. Ο αριθμός των νεόδμητων κατοικιών που πωλήθηκαν το β’ τρίμηνο του 2013 είναι αυξημένος κατά 12,9% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012 και μειωμένος κατά 35,7% έναντι του α’ τριμήνου του 2013.

Η μεγαλύτερη μέση αύξηση στις τιμές των νεόδμητων κατοικιών το β’ τρίμηνο του 2013 καταγράφηκε στην Μπούντβα και διαμορφώθηκε σε 2153 ευρώ/ανά τετραγωνικό μέτρο, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαυροβούνιο: Ο πρωθυπουργός Μ. Τζουκάνοβιτς διεμήνυσε ότι δεν παραιτείται

Πολύνεκρο τροχαίο με πούλμαν στο Μαυροβούνιο

Προεδρικές εκλογές στο Μαυροβούνιο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γαλλία ζητά να συμπεριληφθούν οι «Φρουροί της Επανάστασης» του Ιράν στην λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις
Η Τεχεράνη προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν «καταστροφικές συνέπειες» εάν η ΕΕ αποφασίσει να καταχωρήσει τους Φρουρούς στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων
Εμανουέλ Μακρόν
Το Ιράν είναι «με το δάχτυλο στη σκανδάλη» αλλά δεν αποκλείει διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά
Ένας Αμερικανός αξιωματούχος είπε σήμερα ότι συνολικά στην περιοχή της Μέσης Ανατολής βρίσκονται 10 αμερικανικά πολεμικά σκάφη, μεταξύ των οποίων και το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
Ιράν