Κόσμος

Το ψευδοκράτος μοιράζει αβέρτα υπηκοότητες σε Τούρκους

Αλλοιώνεται με ταχύτητα ο πληθυσμός στα κατεχόμενα. Πόσους νέους ψηφοφόρους ανακοίνωσαν ενόψει «πρόωρων εκλογών».

Σε 4 χρόνια έχουν αυξηθεί 10.000 οι νέοι ψηφοφόροι σύμφωνα με τους αριθμούς που έδωσε στη δημοσιότητα ο «πρόεδρος» του «ανώτατου εκλογικού συμβουλίου, Νεβάρ Νολάν.

Είναι φανερό ότι το κατοχικό καθεστώς προσπαθεί να αλλοιώσει το δημογραφικό χαρακτήρα στα κατεχόμενα κι αυτό γίνεται πολύ έντονα λόγω των «πρόωρων εκλογών» που αναμένεται να διεξαχθούν στις 28 Ιουλίου από την νυν ψευδοκυβέρνηση του Ιρσέν Κιουτσιούκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό, Ντομινίκ, ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού και φόνου
Ο Ντομινίκ Πελικό υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε το 2024 σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας
πελικό
Τα «μαζεύει» ο Ράμα για τους Έλληνες «κληρονόμους του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» – Μιλούσε λέει, «φιλικά και χιουμοριστικά»
«Είναι απίστευτο ότι μια φράση που ειπώθηκε για πλάκα μπορεί να βγει εντελώς από το πλαίσιο και να μετατραπεί σε δημόσια διαμάχη που τροφοδοτείται από εθνικιστικό πάθος» γράφει σε ανάρτησή του
Έντι Ράμα 18