Κόσμος

Τα βρήκαν για το φυσικό αέριο Κύπρος – Ισραήλ

Η εξέλιξη στις σχέσεις Ισραήλ – Τουρκίας δεν πρόκειται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις Κύπρου – Ισραήλ είπε ο Νετανιάχου. Κοινή δέσμευση για ανάπτυξη και εκμετάλλευση διασυνοριακών κοιτασμάτων.

Υποδεχόμενος στην Ιερουσαλήμ τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε ότι τον καλωσορίζει «σε πνεύμα συνεργασίας».

Οι δύο ηγέτες είχαν αρχικά κατ’ ιδίαν συνάντηση διάρκειας περίπου 20 λεπτών και στη συνέχεια, επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, παρακάθισαν σε διευρυμένες συνομιλίες που διήρκησαν περίπου μία ώρα.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, ο Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι «η επίσκεψη μου στο Ισραήλ αποτελεί την απαρχή μιας νέας εποχής στις σχέσεις Κύπρου – Ισραήλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία για βοδινό κρέας, αιθανόλη και γεωργικά προϊόντα – Δεν έπεσαν υπογραφές
Με σόου στο Οβάλ Γραφείο και μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την πρώτη εμπορική συμφωνία μετά την επιβολή των δασμών
Ντόναλντ Τραμπ 1
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου