Αθλητικά

Τελειώνει ο Αναστόπουλος απ’τον Ατρόμητο – Φαβορί ο Παράσχος

Η ήττα του Ατρομήτου από τον Άρη ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις Αναστόπουλου - Σπανού. Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραιτηθεί όμως ο ιδιοκτήτης της ομάδας φέρεται αποφασισμένος να τον απολύσει.

Ο κόσμος του Ατρομήτου έστειλε το μήνυμα με τις αποδοκιμασίες έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου, μετά την ήττα από τον Άρη και ο Γιώργος Σπανός δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο προπονητής είναι αυτός που την πληρώνει και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα.  Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε 13 ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο με απολογισμό 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Οι στόχοι της ομάδας ήταν υψηλοί φέτος και αφού δεν κατάφερε να προχωρήσει στο κύπελλο και να βρεθεί στον τελικό όπως τις δύο προηγούμενες χρονιές, όλοι περίμεναν σε καλή πορεία στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ατρόμητος θα βρεθεί στα πλέι οφ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αλλά αυτό δεν αρκεί. Στους 13 αγώνες που έκατσε στον πάγκο ο Αναστόπουλος οι Περιστεριώτες σημείωσαν μόλις 8 γκολ και το ποδόσφαιρο που έπαιξαν δεν ικανοποίησε κανέναν.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και το όνομα που ακούγεται “δυνατά” είναι αυτό του Γιώργου Παράσχου. Ο πρώην προπονητής του Λεβαδειακού γνωρίζει καλά τα… λημέρια αφού από το 2002 εώ ς το 2006 είχε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας (Χαλκηδόνα μέχρι το 2005 και μετά τη συγχώνευση στον Ατρόμητο).

Λαϊκά δικαστήρια στο Περιστέρι – “Τελειώνει” ο Αναστόπουλος!

Τα δάκρυα των παικτών του Άρη (ΦΩΤΟ)!

Η φάση της αποβολής του Αγκάνθο (VIDEO)

Η…απόδραση των δέκα – Ο Τάτος κράτησε “ζωντανό” τον Άρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα