Οικονομία

Οι Παπαδόπουλοι ενώνονται στο facebook!

Με αφορμή το λανσάρισμα στην αγορά των δύο νέων της προϊόντων -«Χωριανό», χωριάτικο ψωμί σε φέτες και «Γεύση2», αφράτο και νόστιμο ψωμί για τοστ- η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδοπούλου δημιουργεί μία ενδιαφέρουσα πλατφόρμα στο facebook, με σκοπό να… ενώσει την «οικογένεια»!

Δεδομένου ότι το «Παπαδόπουλος» είναι το πιο κοινό επίθετο στην Ελλάδα και με κεντρικό μήνυμα «Οι Παπαδόπουλοι ξέρουν από ψήσιμο!», η εφαρμογή καλεί όσους χρήστες ονομάζονται «Παπαδόπουλος» να πάρουν τη θέση τους στον χάρτη της Ελλάδας που «ενώνει την οικογένεια» και να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα προϊόντα Παπαδοπούλου!
Ωστόσο, και κάποιος που δεν ονομάζεται ‘’Παπαδόπουλος’’ μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό και φυσικά να προσκαλέσει έναν γνωστό του Παπαδόπουλο!

Επιπλέον, παίζοντας με την “τέχνη του ψησίματος” η εφαρμογή φιλοξενεί και μία σειρά χιουμοριστικών video με πρωταγωνιστές… “Παπαδόπουλους”, οι οποίοι επιδεικνύουν το ταλέντο τους σε κάθε είδους «ψήσιμο»!

www.facebook.com/PsomiPapadopoulou
www.mirisepsomi.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα