Κόσμος

Σεισμός στην Κύπρο με τις διαγραφές δανείων – Περδίκης: Ο Μπουλούτας πήρε 830.000 ευρώ και έγινε καπνός

Μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας της ντροπής με κορυφαίους πολιτικούς στην Κύπρο και τους συγγενείς του που έπαιρναν δάνεια και τους χαρίζονταν ήρθαν και οι συγκεκριμένες καταγγελίες.

Βαριές κατηγορίες, που αφορούν διασπάθιση χρημάτων από τη Λαϊκή, κατά του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της Marfin Popular Bank, Ευθύμιου Μπουλούτα, εξαπέλυσε ο βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Περδίκη ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Marfin Popular Bank, εξασφάλισε δάνειο ύψους €830.421, από τη Λαϊκή και δεν έχει πληρώσει ούτε μία δόση.

Ο κ. Περδρίκης θέλοντας να καταδείξει το μέγεθος της διαπλοκής αντιπαράθεσε την περίπτωση του κ. Μπουλούτα με ενός απλού πολίτη ο οποίος βρέθηκε με €47 χιλιάδες από το σύνολο των €500 χιλιάδων που είχε καταθέσεις και δάνεια στην ίδια τράπεζα.

«Ο κ. Ανδρέας Χαραλάμπους, βρέθηκε με €47.000 από το σύνολο των €500.000 καταθέσεων και δανείου που είχε στην ίδια τράπεζα», ανέφερε ο Βουλευτής των Οικολόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSIT.COM.CY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν 10 διευθυντικά στελέχη τριών τηλεοπτικών σταθμών στην Τουρκία
Τα ενεργητικά 121 εταιρειών, μεταξύ των οποίων οι τηλεοπτικοί σταθμοί Haberturk, Show TV και Bloomberg HT, που ανήκουν στην εταιρεία συμμετοχών Can Holding, κατασχέθηκαν για «απάτη, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρημάτων»
Αστυνομία στην Τουρκία