Ελλάδα

ΕΦΕΤ:Ανάκληση του προϊόντος “ΜΑΡΑΤΑ Δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι αποξηραμένα”

Την άμεση ανάκληση/ απόσυρση από την ελληνική αγορά του προϊόντος "ΜΑΡΑΤΑ Δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι αποξηραμένα", όπου ενοπίστηκε κουκούτσι, απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία Ι. & Σ. Σκλαβενίτης.

Πρόκειται για το προϊόν “ΜΑΡΑΤΑ Δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι αποξηραμένα”, συσκευασμένα σε πλαστικά σκαφάκια των 250g, με L121228 και ημερομηνία λήξης 28/09/13, προέλευσης Γαλλίας, τα οποία συσκευάζονται στην Ελλάδα για την Ι. & Σ. Σκλαβενίτης ΑΕΕ.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία Σκλαβενίτης την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος και έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος! Ελληνικά κυκλώματα πίσω από το διατροφικό σκάνδαλο με κρέας αλόγου

Ποια προϊόντα με DNA αλόγου αποσύρει ο ΕΦΕΤ

Ανακάλυψαν DNA αλόγου στο “Λουκάνικο Χωριάτικο”

Νέο κρούσμα εντόπισε ο ΕΦΕΤ – Καβουρμάς με κρέας αλόγου

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα προκλητικά και αινιγματικά μηνύματα του 17χρονου που σκότωσε την Μάγια στην Πολωνία: «Δεν θα μάθετε τίποτα από εμένα»
O 17χρονος που συνελήφθη στην Κατερίνη, απείλησε τους δημοσιογράφους με μηνύσεις και στη συνέχεια προσπάθησε να τους υποδείξει για δράστη, ένα άλλο άτομο
16χρονη θύμα δολοφονίας