Κόσμος

Κι όμως “νίκησαν” τον… Τσακ Νόρις!

Ποιος είπε ότι κανείς δεν μπορεί να “νικήσει” τον Τσακ Νόρις! Στη Σλοβακία κάποιος τα κατάφερε. Να περιμένουμε άραγε την απάντηση του;

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Ένα τοπικό συμβούλιο της Σλοβακίας κατάφερε να «νικήσει» τον Τσακ Νόρις. Σλοβάκοι αξιωματούχοι απέρριψαν αίτημα να λάβει γέφυρα το όνομα του διάσημου σταρ, παρά το γεγονός ότι η πρόταση συγκέντρωσε περισσότερες από 12.000 ψήφους.
 
Μπορεί να είναι ο μόνος που «κατάφερε να μετρήσει ως το άπειρο δύο φορές» και που «γύρισε από τον αγύριστο», αλλά βγήκε χαμένος στη μάχη του με τις σλοβακικές αρχές.
 
Το συμβούλιο απέρριψε τα αποτελέσματα ενός δημοφιλούς διαδικτυακού διαγωνισμού που ήθελε γέφυρα κοντά στην πρωτεύουσα Μπρατισλάβα να ονομάζεται «Τσακ Νόρις».
 
Αντιθέτως, το συμβούλιο αποφάσισε να ονομάσει τη γέφυρα «Γέφυρα Ελευθερίας Ποδηλασίας», στη μνήμη των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να αποδράσουν από την Ανατολική Ευρώπη.
 
Και ενώ ο Τσακ Νόρις είχε λάβει 12.599 ψήφους, η πρόταση του συμβουλίου (που επελέγη τελικά) είχε συγκεντρώσει μόλις 457.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τώρα ο Τσακ Νόρις και σε πεζογέφυρα – Κόσμος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Νότια Αφρική: Αγνοούμενος ξενοδόχος εντοπίστηκε μέσα στον κροκόδειλο που ανέσυρε αστυνομικός – Βρέθηκαν 12 παπούτσια στην κοιλιά του
Ο 59χρονος είχε παρασυρθεί από ορμητικά νερά ποταμού σε γέφυρα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και ο κροκόδειλος να τον καταβροχθίσει - Κινηματογραφική ανάσυρση του ζώου από την αστυνομία
Εναέρια επιχείρηση ανάκτησης σορού άνδρα που τον κατασπάραξε κροκόδειλος σε ποτάμι της Νοτίου Αφρικής