Lifestyle

Μ. Χρουσαλά – Λ. Πατίτσας: Κρουαζιέρα στη Μύκονο με το σκάφος μετά το καμπανάκι του ΣΔΟΕ!

Με κρουαζιέρα στο νησί των ανέμων απάντησε το ζευγάρι στην έφοδο του ΣΔΟΕ...

Κρουαζιέρα στο νησί των ανέμων έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Λεό Πατίτσας και η έγκυος Μαριέττα Χρουσαλά. Μπορεί το πολυτελές σκάφος του ζευγαριού να βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, οι δυο τους όμως φαίνεται πως απάντησαν στο πρόστιμο με κρουαζιέρα στο Αιγαίο.

 

Ο λόγος για το πολυτελές σκάφος τους “Mirage”, το δώρο που είχε κάνει ο νεαρός επιχειρηματίας στην σύζυγό του για το γάμο τους και με το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια έχουν κάνει δεκάδες εκδρομές σε Κυκλάδες και Βόρειο Αιγαίο. Το πρόβλημα με το high teck πλεούμενο, σύμφωνα με την “Real Life”, είναι το ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Το σκάφος φαίνεται να ανήκει σε σύζυγο εργαζομένου της ναυτιλιακής εταιρίας του Λέοντα, η οποία δηλώνει… άνεργη, με ετήσιο εισόδημα 200 ευρώ, και έδρα ένα διαμέρισμα στην οδό Θησέως, στη Βουλιαγμένη.

 

Για να μπορέσει ο νεαρός εφοπλιστής να νομιμοποιήσει το σκάφος του που είναι αγκυροβολημένο στη μαρίνα της Βουλιαγμένης, θα πρέπει να καταβάλλει στο ΣΔΟΕ το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, μιας και συνολικά το σκάφος κοστίζει 7 εκατομμύρια ευρώ.

 

Οι δυο τους βέβαια, φάνηκε πως δεν ανησύχησαν με το καμπανάκι του ΣΔΟΕ και έκανα μια καλοκαιρινή εξόρμηση στη Μύκονο. Το ζευγάρι πήγε με το σκάφος στο Αιγαιοπελαδίτικο νησί μαζί με φίλους του από την Αγγλία και αφού απόλαυσε το γεύμα που ετοίμασε ο σεφ τους, βγήκε μια βόλτα στην παραλία της Ψαρούς και στα Ματογιάννια.

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Φιντιρίκος: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που συνελήφθη στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή – Το τελευταίο τηλεφώνημα πριν βρει τον πατέρα του σε κώμα
Μεγάλωσε ουσιαστικά με τη μητέρα και τη γιαγιά του, ενώ από πολύ μικρή ηλικία αναγκάστηκε να σταθεί στα πόδια του μόνος του
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος 5
Η ταινία «Δουνκέρκη» έγινε η πιο αγαπημένη στο Ηνώμενο Βασίλειο με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Η ταινία «Δουνκέρκη» σκηνοθετημένη από τον Κρίστοφερ Νόλαν, με πρωταγωνιστές τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς και τους Κίλιαν Μέρφι και Μπάρι Κίογκαν, απεικονίζει την εκκένωση της Δουνκέρκης
Εικόνα από το τρέιλερ της ταινίας «Δουνκέρνη»