Αθλητικά

Σαλπιγγίδης: Η ελληνική ψυχή είναι πάνω από όλα

Ο σκόρερ της Εθνικής στην πρεμιέρα του Euro μίλησε για την ελληνική ψυχή και την έλλειψη τύχης στον αγώνα με την Πολωνία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης:

«Παλεύουμε όλοι μαζί. Από την αρχή. Όλα τα παιδιά, για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Σήμερα, δεν είχαμε την τύχη μαζί μας, αλλά παρόλο που ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Και θα το πέρναμε, εάν δεν ήμασταν άτυχοι. Αλλά εμείς αποδείξαμε πως έχουμε ψυχή και η ελληνική ψυχή είναι πάνω από το ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα.

-Τα συναισθήματα για το πέναλτι που κέρδισες αλλά χάθηκε;
«Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εξάλλου, το πλεόνεκτημα στα πέναλτι, το έχει πάντα ο τερματοφύλακας. Επειδή αυτός δεν έχει κάτι να χάσει. Εντάξει, κρατάμε τον ένα πόντο και κοιτάμε μπροστά. Το σημαντικό βέβαια ήταν να μην χάσουμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το ιστορικό χρυσό του μετάλλιο στην πάλη: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την πατρίδα μου και για τους Έλληνες»
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ιστορία για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έγινε ο πρώτος παλαιστής μας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο...
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με την ελληνική σημαία στα χέρια (ΦΩΤΟ Eurokinissi) 2
Ο Ερντογάν υποδέχθηκε την εθνική Τουρκίας: Ήμασταν τόσο κοντά στο Eurobasket, θα είμαστε οι ισχυρότεροι στο Mundobasket
Η ενική Τουρκίας επέστρεψε στη “βάση” της τη Δευτέρα (15.08.2025), έχοντας στις αποσκευές το ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωμπάσκετ και μια ημέρα μετά, συνάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΦΩΤΟ Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) 3