Υγεία

Το ψάρι είναι ασπίδα για τον καρκίνο στο παχύ έντερο

Μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο στο παχύ έντερο, αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι.

Η νέα έρευνα Κινέζων επιστημόνων έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες, που αφορούν τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία μας, από την κατανάλωση ψαριών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
5