Ελλάδα

Επιλέγεις την Ελλάδα για διακοπές; Δώρο 50 ευρώ!

Σας φαίνεται απίστευτο; Είναι όμως αληθινό αλλά όχι ελληνικό! Η γερμανική αεροπορική εταιρία Condor σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο να... βοηθήσει τον ελληνικό τουρισμό.

Πως; Προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει κράτηση για την Ελλάδα! Μη σκεφτείτε ότι ξαφνικά μας αγάπησαν και θέλουν να μας βοηθήσουν! Απλά, οι επιτελείς της Condor είδαν ότι το κλίμα στις κρατήσεις είναι συγκρατημένο και αποφάσισαν να δώσουν ένα… κίνητρο στους τουρίστες.

«Για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από σήμερα μια δωροεπιταγή 50 ευρώ» δήλωσε ο Γιοχάνες Βίντερ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Condor, γράφει η Deutsche Welle. «Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τον τουρισμό προς την Ελλάδα. Ο ήλιος, οι θαυμάσιες παραλίες και η φιλοξενία παραμένουν ίδιες. Έτσι στηρίζουμε και την ευρωπαϊκή ιδέα» συμπλήρωσε.

Η προσφορά ισχύει έως το τέλος Απριλίου οπότε όσοι… πιστοί, σπεύσατε! Η περιορισμένη εκστρατεία της εταιρείας ισχύει από σήμερα μέχρι τις 30.04.2012 στις 09:00 π.μ. για τα πακέτα κρατήσεων και για πτήσεις μέχρι τις 31.08.2012.

Η Condor πετάει προς Χανιά, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια.

«Άνοιξε τα φτερά της» το 1956 και πετάει σε όλο τον κόσμο. Είναι θυγατρική εταιρεία της ThomasCook. Κάθε χρόνο πετούν πάνω από 6 εκατομμύρια επιβάτες σε 75 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τις ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας» λέει η αδελφή θύματος του τροχαίου με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και προσπαθούμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την οικογένειά μας» λέει στο newsit.gr η αδελφή του νεαρού οπαδού από τη Θεσσαλονίκη
Φονικό τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία
Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των 7 Ελλήνων που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Ρουμανία
Με το που ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική ταυτοποίηση αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον επαναπατρισμό των σορών - Το χρονικό της τραγωδίας και η κατάσταση υγείας των 3 τραυματιών
Τραγωδία με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των 7 Ελλήνων που σκοτώθηκαν στο τροχαίο
19χρονος στο Λουτράκι «καρφώθηκε» με αυτοκίνητο σε επιχείρηση αφού πρώτα έπεσε σε κολώνες και μάντρα - Σώος ο οδηγός
Δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ανέπτυξε ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο - Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το αυτοκίνητό του
Αυτοκίνητο
Διαρρήκτες με ποδήλατα χτύπησαν στο ΚΤΕΛ Καλαμάτας - Με λοστό ξήλωσαν το παράθυρο
Η δράση τους καταγράφηκε από το σύστημα καμερών ασφαλείας, με τις κινήσεις τους να μαρτυρούν ότι γνώριζαν την ύπαρξη συναγερμού, τον οποίο προσπάθησαν να αποφύγουν κινούμενοι χαμηλά στο έδαφος
Ληστεία στα ΚΤΕΛ Καλαμάτας