Media

Ρόκκος: “Ο Νταλάρας δεν είναι καραγκιοζάκι”

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο Στέλιος Ρόκκος, στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για Σπίτι».

O γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για τη ζωή του, σιγοτραγούδησε το νέο του κομμάτι «Είμαι δικός σου» αλλά και τοποθετήθηκε για τις επιθέσεις που δέχτηκε σε συναυλίες του ο Γιώργος Νταλάρας.

«Με το Νταλάρα μου φάνηκε λίγο too much. Είναι ένας άνθρωπος που δεν είναι καραγκιοζάκι, που πήρε μια κιθάρα και μας είπε δυο τραγούδια χθες. Είναι τραγουδιστής, είναι στη δισκογραφία. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Άσχετα αν είμαι φαν του, αν μ αρέσει ή όχι στους αγώνες είχανε κάποιους καλλιτέχνες μαζί, δεν βαράς τον τυμπανιστή, δεν χτυπάς τον πιανίστα». είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα