Ελλάδα

Ήρθαν οι Γερμανοί και αγοράζουν τον ήλιο μας!

Τέσσερις παραγγελίες για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών στη Θεσσαλία έλαβε από την Ελλάδα η γερμανική εταιρεία Q-cells, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times Deutschland.

O γερμανικός όμιλος, που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, θα υλοποιήσει δύο έργα κοντά στη Λάρισα για την παραγωγή 500kW, ενώ δύο ακόμη μεγάλες εγκαταστάσεις με απόδοση 530 και 830 kW, θα γίνουν σε στέγες βιομηχανικών μονάδων στη Λάρισα και στα Φάρσαλα.

Παρά το γεγονός ότι η “Q-cells” δεν έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία για το μέγεθος της παραγγελίας, η τιμή της μετοχής της σημείωσε άνοδο κατά 7%.

Από τα στρατόπεδα θα εξάγουμε «Ηλιο» στους Γερμανούς; Τι προβλέπει το πρόγραμμα

Πρόγραμμα “Ηλιος”: Κέρδη 80 δισ. τα επόμενα 25 χρόνια περιμένει η Ελλάδα

Πουλήσαμε τον Ήλιο μας για το “κούρεμα”

Οι Γερμανοί έρχονται να μας πάρουν τον ήλιο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με τη συσκευή παρακολούθησης στο σαλόνι του Γιώργου Μαζωνάκη - Οι μηνύσεις και το «κατηγορώ» στην οικογένειά του
Ο τραγουδιστής θεώρησε πως η οικογένειά του μεθόδευσε τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο για να τον εμποδίσει να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος της
Ο Γιώργος Μαζωνάκης
Η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία για την 1η Οκτωβρίου – Διεκδικούν επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, αυξήσεις και συλλογικές συμβάσεις
«Τα μέτρα της κυβέρνησης, που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, αποτελούν έναν ακόμα εμπαιγμό για τους χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο»
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 2