Υγεία

Η κρίση και η πείνα… γεννάει θηλυκά

Τα παιχνίδια με τις λέξεις είναι κάποιες φορές απίστευτα. Η “κρίση” και η “πείνα” είναι ουσιαστικά γένους θηλυκού.

Σε χώρες που περνάνε οικονομική κρίση, και η πείνα κυριαρχεί (καλή ώρα η Ελλάδα), οι γυναίκες γεννάνε θηλυκά και όχι αρσενικά μωρά. Αυτό διαπίστωσαν Αμερικάνοι ερευνητές που βασίστηκαν σε δημογραφικές αναλύσεις ανά τον κόσμο και κυρίως σε μια ανάλυση του μεγάλου λιμού που είχε ενσκήψει στην μαοϊκή Κίνα κατά την περίοδο 1959-61 και είχε προκαλέσει τον θάνατο περισσοτέρων από 30 εκατομμυρίων ανθρώπων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
5