Lifestyle

Ο Jean Paul Gaultier γίνεται ο πιο ανατρεπτικός Άγιος Βασίλης και μοιράζει τέλεια δώρα! Παίξε ΤΩΡΑ!

Υπάρχουν κάποιες φράσεις κλισέ που ισχύουν! Όπως το "παίξε- γέλασε". Αυτό συμβαίνει εδώ!

Πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; Αν όχι, άσε με να σε πείσω για το αντίθετο. Και για να είμαι σωστή: άσε τον Jean Paul Gaultier να σε πείσει για το αντίθετο!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: φέτος ο Jean Paul Gaultier ντύνεται Άγιος Βασίλης και χαρίζει τέλεια δώρα (βλ. αρώματα κ.α.) στα πιο… άτακτα παιδιά της χρονιάς (πιθανότητες επιτυχίας 100%!). Τι κάνεις; Μπαίνεις στο http://www.jeanpaulgaultier.com/brand/en και διαλέγεις από το Advent Calendar του Gaultier ένα τυχαίο νούμερο. Έπειτα ακολουθείς τα βήματα που σου λέει να κάνεις και αν είσαι τυχερή μπορεί και να κερίσεις.

Εγώ έπρεπε να ταϊσω αυτούς τους δύο… ΔΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ BEAUTY EDITOR ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ VIDEO ΣΤΟ tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα