Αθλητικά

Υπάρχουν ακόμη εισιτήρια για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας ότι ακόμη μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το σημερινό ντέρμπι "αιωνίων".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

“Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σήμερα (22/10) στις 18.45 στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται σήμερα από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» ως τις 14.00 και από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ από τις 15.45.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους μας ότι για την αγορά των εισιτηρίων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και σε καθεμία αντιστοιχούν έως δύο εισιτήρια. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ νωρίτερα του συνηθισμένου, καθώς λόγω του συστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων, η διαδικασία αγοράς και εισόδου στο γήπεδο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω.”

Το πρώτο… αίμα – Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (18.45)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα