Αθλητικά

Αποχωρεί ο Σεβαστής από τον ΣΕΓΑΣ, αναλαμβάνει ο Παναγόπουλος

Τέλος εποχής για τον Βασίλη Σεβαστή στην προεδρεία του ΣΕΓΑΣ, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αποχωρεί μετά από 15 χρόνια και τη θέση του θα πάρει ο Κώστας Παναγόπουλος.

Ο εδώ και μια 15ετία πρόεδρος της ομοσπονδίας στίβου, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές συγκέντρωσε το 91% των ψήφων, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου πως αποχωρεί, προτείνοντας για πρόεδρο τον Κώστα Παναγόπουλο (2ος στις εκλογές), ο οποίος ήταν μέχρι τώρα αντιπρόεδρος του ΔΣ.

Ο ισχυρός άνδρας του ΣΕΓΑΣ δήλωσε μεταξύ άλλων πως σκέφτεται τη διάδοχη κατάσταση εδώ και τέσσερα χρόνια και πως θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας για να στηρίξει τον νέο πρόεδρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα