Αθλητικά

Πρώην “ερυθρόλευκος”… κάρφωσε την Μονπελιέ

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε από την Ρεν με σκορ 2-1, για την 9η αγωνιστική της Ligue 1. Ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πέτυχε το πρώτο τέρμα των νικητών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ζαν Μακούν ήταν από τους κορυφαίους της Ρεν, στην επικράτηση της με σκορ 2-1 επί της Μονπελιέ, για την 9η αγωνιστική της Ligue 1, αποτέλεσμα που φέρνει την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 13’, με τον Ερντίνγκ να κάνει το 2-0 στο 52’.

Ο Μπελχαντά μείωσε με πέναλτι για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία έχει μαζέψει μόλις 8 βαθμούς μετά από 9 αγώνες. (16η θέση)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα