Media

Η Φωτεινή επιστρέφει στο “Πάμε Πακέτο” ένα χρόνο μετά και βρίσκει την βιολογική της μητέρα!

Η μητέρας της αποκάλυψε πως δεν υπέγραψε ποτέ το χαρτί της υιοθεσίας!

Στην περσινή πρεμιέρα της εκπομπής ένα κορίτσι από την Κρήτη, η Φωτεινή,είχε εκφράσει την επιθυμία της να συναντήσει για πρώτη φορά τη βιολογική της μητέρα. Τότε, παρά τις εντατικές έρευνες, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστούν τα ίχνη της παραλήπτριας, ωστόσο η Φωτεινή κατάφερε να έρθει σε επαφή με την αδερφή της, ένα ακόμα παιδί που είχε εγκαταλείψει η μητέρα της στην Ελλάδα.

Φέτος, επέστρεψε στην εκπομπή για να ολοκληρωθεί η αποστολή του πακέτου που ξεκίνησε πέρυσι και να μπορέσει επιτέλους να βρει τη βιολογική της μητέρα.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα