Κόσμος

Ξανά στο χειρουργείο ο Τσάβες

Σε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση για καρκίνο πρόκειται να υποβληθεί ο πρόεδρος της χώρας Ούγκο Τσάβες.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ανακοίνωσε το Σάββατο ότι πρόκειται να υποβληθεί, μέσα στις επόμενες ημέρες, σε μία ακόμα χειρουργική επέμβαση, αφού γιατροί βρήκαν κακοήθη κύτταρα κατά τη διάρκεια εξετάσεων σε κλινική της Κούβας.
 
«Είναι απαραίτητο να υποβληθώ σε μία ακόμα επέμβαση τις προσεχείς ημέρες», δήλωσε ο Τσάβες σε τηλεοπτική εκπομπή.
 
Ο 58χρονος πρόεδρος έχει ήδη υποβληθεί σε τρεις εγχειρήσεις για καρκίνο από τα μέσα του περασμένου έτους. Η νέα επέμβαση αναμένεται να αυξήσει τις αμφιβολίες για το πολιτικό του μέλλον.
 
Στο πλευρό του Τσάβες, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, βρίσκονταν ο αντιπρόεδρος, Νικολά Μαντούρο και ο επικεφαλής του Κογκρέσου Ντιοσντάντο Καμπέλο, δύο ισχυροί σύμμαχοι και πιθανοί υποψήφιοι για την προεδρία, σε περίπτωση που ο Τσάβες αποφασίσει να παραιτηθεί.

Διαβάστε

Στην Κούβα για θεραπείες ο Τσάβες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα