Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

HIGH HEELS! Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να περπατάς; Μυστικά και tips για τα τακούνια σου…

Ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να περπατήσεις ώστε να αναδείξεις τα τακούνια σου αλλά και την θηλυκή σου πλευρά; Μάθε το πάντα!

Σε πολλές γυναίκες φαίνεται φυσικό σε άλλες πάλι όχι! Η πικρή αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που αγαπούν τα τακούνια ανεξαρτήτως αγάπης και πάθους αντιμετωπίζουν κι αυτές μεγάλους πόνους στα πόδια. 

O  Louboutin υποστηρίζει πως μας αρέσει ο πόνος και τον επιζητούμε λόγω διάφορων σεξουαλικών συσχετισμών. Εγώ πάλι έχω να δηλώσω πως την ώρα που πονάς και νιώθεις πως δεν λειτουργεί στάλα αίματος στα δάχτυλά σου δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό στο μυαλό σου. 

Όμως, τα τακούνια αναμφισβήτητα είναι sexy, είναι θηλυκά, κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο ωραίο και δίνουν άλλον αέρα. Ο αέρας αυτός φωνάζει από μακριά “είμαι ένα θηλυκό γεμάτο αυτοπεποίθηση”! Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που έρευνες θεωρούν αλληλένδετα την ψυχολογία και την ιδιοσυγκρασία μιας γυναίκας με το στιλ παπουτσιών που επιλέγει.

Δεν αρκεί όμως το να επιλέξεις ένα κομψό ή sexy ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Πρέπει να ξέρεις και να τα περπατάς σωστά. Δηλαδή να περπατάς σταθερά, γεμάτη αυτοπεποίθηση και η κίνηση του σώματός σου να αναβλύζει σιγουριά. Μόνο τότε το αποτέλεσμα της εικόνας σου είναι θριαμβευτικό.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε