Αθλητικά

“Νοσοκομέιο” η ΑΕΚ

Δεν του έφταναν όλα τα άλλα, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών καθώς την Δευτέρα δεν προπονήθηκαν ούτε λίγο, ούτε πολύ 10 ποδοσφαιριστές.

Οι Καράμπελας, Λεονάρντο και Μπέλεκ αποχώρησαν με προβλήματα από την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης και θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, ενώ ο Κοντοές έκανε θεραπεία. Ο Κλωναρίδης ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ατομικό έκαναν οι Γεωργέας, Καφές και Κωνστανόπουλος.
 
Με άδεια για προσωπικούς λόγους απουσίαζαν οι Δέλλας και Μπουγαίδης, ενώ στα Σπάτα δεν έδωσαν το παρόν και οι διεθνείς Μάκος και Γκέντσογλου.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα