Lifestyle

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βοσκόπουλο! Δες ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί

Δες φωτογραφίες από τους επώνυμους που βρέθηκαν στο “Διογένης Studio”...

Λαμπερή πρεμιέρα με πολλές επώνυμες παρουσίες είχαν χθες το βράδυ στο “Διογένης Studio” ο Αντώνης Ρέμος και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

 

Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά με sold out εμφανίσεις και ένα album γεμάτο επιτυχίες, ο Αντώνης Ρέμος υποδέχτηκε τον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο στην πιο αγαπημένη μουσική σκηνή της Αθήνας. Οι δυο καλλιτέχνες ερμηνεύουν στη σκηνή παλιές και νέες επιτυχίες και εμφανίζονται σε ντουέτα έκπληξη που καθηλώνουν το κοινό.

 

Μαζί τους τραγουδούν το συγκρότημα των Όναρ, η Ευδοκία Καδή, η Μαλού από το ριάλιτι μουσικής του Alpha, και ο Κώστας Δόξας.

 

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί ήταν η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, η Υβόννη Μπόσνιακ που έκατσε στα μπροστινά τραπέζια και χειροκρότησε τον καλό της.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάικλ Κέιν επιστρέφει από τη συνταξιοδότηση για τη νέα ταινία του Βιν Ντίζελ
Οι δύο ηθοποιοί έπαιξαν μαζί στην ταινία «The Last Witch Hunter» του 2015 και με μια συνέχεια να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Κέιν φέρεται να είναι σε συνομιλίες για να επαναλάβει τον ρόλο του ως Πατέρας Ντόλαν
Μάικλ Κέιν