Lifestyle

Τάμτα: Πού πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές; Δες φωτογραφίες

Δες τη γνωστή τραγουδίστρια σε χαλαρές στιγμές...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Τάμτα τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε σε ένα πολύ όμορφο χωριό της Εύβοιας, τον Άγιο Ταξιάρχη Ιστιαίας, μαζί με την κινητή μονάδα μαστογράφου.

Η γνωστή τραγουδίστρια για την ακρίβεια, μαζί με την εταιρεία καλλυντικών Avon, κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβάνοντας και την Εύβοια. Η εκστρατεία στην συγκεκριμένη περιοχή μάλιστα, περιλαμβάνει και τις περιοχές Σκύρο, Καθενούς, Μαντούδι και Λίμνη.

Έτσι η Τάμτα, σε διάλειμμα που έκανε στο γραφικό αυτό και καταπράσινο χωριό, δεν παρέλειψε να twit – αρει, ανεβάζοντας σχόλια και φωτογραφίες!

Δες φωτογαφίες της Τάμτα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η απουσία μου από τον δημόσιο βίο δεν θέλω να εκλαμβάνεται από κανέναν ως παραίτηση
«Θα ήθελα να υπενθυμίσω πως ο μοναδικός διαχειριστής της κινητής και ακίνητης περιουσίας αλλά και των πνευματικών δικαιωμάτων της Αλίκης Βουγιουκλάκης είμαι μόνο εγώ» γράφει σε άλλο σημείο
Γιάννης Παπαμιχαήλ