Ελλάδα

Τηλεμαραθώνιος για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος

Η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος που για σαράντα χρόνια στηρίζει καθημερινά τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειές τους, προσκαλεί τον κόσμο να λάβει μέρος στο μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης, που θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011.

Ο τηλεμαραθώνιος θα κρατήσει 6 ώρες (11.00 -17.00) και θα μεταδίδεται live μέσω του διαδικτύου.

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα εξελίσσεται η καθιερωμένη Εορταγορά της Ε.Σ.Β.Ε. συνοδευόμενη από μουσική, χορό και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ειρήνη Συράκη, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρών σημαντικές προσωπικότητες, καλλιτέχνες από διάφορους τομείς, αθλητές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και το κοινό της πόλης.

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί αποκλειστικά υπέρ των αναγκών της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, η οποία έχει ανάγκη από την ουσιαστική συμβολή όλων μας για τη συνέχιση της λειτουργίας της.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Ε.Σ.Β.Ε…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Άνοδος της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ – Βροχές και χιόνια στην Κρήτη
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 08 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 12 με 13 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τοπικά τους 14 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Συνελήφθησαν δύο οδηγοί για επικίνδυνη οδήγηση στην Θεσσαλονίκη - Ο ένας έτρεχε με 128 χλμ σε περιοχή με όριο τα 50χλμ
Βεβαιώθηκαν 44 παραβάσεις που αφορούν σε παραβίαση ορίων ταχύτητας οχημάτων, 8 για θόρυβο και τροποποιημένες εξατμίσεις και 18 για διάφορες άλλες τροχονομικές παραβάσεις
Περιπολικό 6