Κόσμος

Γάτος παίρνει κάθε μέρα το λεωφορείο! – Δείτε το βίντεο

Ο 15χρονος Ντότζερ είναι ένας γάτος που λατρεύει τις αστικές συγκοινωνίες - και τα αισθήματα είναι αμοιβαία καθώς είναι η μασκώτ επιβατών και οδηγών στο Ντόρσετ, όπου μένει.

Ο κανελλής γάτος που πήρε το όνομά του από έναν χαρακτήρα στον Όλιβερ Τουίστ του Ντίκενς, ταξιδεύει με το λεωφορείο που περνά από το σπίτι του κάθε μέρα, κάνει μία κυκλική διαδρομή και επιστρέφει.

Όπως λέει ο Telegraph, συνηθίζει μάλιστα να κάθεται στα γόνατα των επιβατών, ορισμένοι από τους οποίους τον γνωρίζουν και του κρατούν κάποιο δωράκι.

Η ιδιοκτήτριά του Φι Τζινς θεωρεί ότι ο Ντότζερ αγάπησε το λεωφορείο από όταν είχαν μπει μαζί μία φορά και διαπίστωσε πόσο ζεστά ήταν στη λιακάδα. Από τότε το παίρνει κάθε μέρα, πράγμα που εκείνη δεν ήξερε και αναρωτιόταν που χανόταν κάθε μέρα.

“Την περασμένη εβδομάδα η κόρη μου, μου είπε ότι μία φίλη της τον είδε στο λεωφορείο.Δεν το πίστεψα και μπήκα στο αυτοκίνητο για να πάω να τον βρω. Εκείνη την ώρα έφτασε το λεωφορείο, άνοιξε η πόρτα και τον είδα να κατεβαίνει”, λέει η κ. Τζινς.

Βίντεο με τον Ντότζερ στο λεωφορείο

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει τα λεωφορεία ανέφερε ότι δεν τους πειράζει να έχουν τον Ντότζερ στα δρομολόγιά, ωστόσο ζήτησαν από τους οδηγούς να μην τον ταίζουν για να θυμάται να γυρίζει και στο σπίτι του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ ταυτοποίησε τη σορό του αρχηγού της Χαμάς, Μοχάμεντ Σινουάρ, 20 ημέρες μετά την επίθεση στη Γάζα
Η εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, ταξίαρχος Έφι Ντεφρίν, δήλωσε ότι έχουν επιβεβαιώσει με «DNA και άλλους ελέγχους» ότι η σορός ανήκε όντως στον Μοχάμεντ Σινουάρ
Ισραήλ - Λωρίδα της Γάζας
«Το Ισραήλ μας κόβει την επικοινωνία και την πρόσβαση στο διαδίκτυο» λένε ακτιβιστές μετά το «μπλόκο» του Madleen που πάει στη Γάζα
Μετά από 8 μέρες στη θάλασσα, το πλήρωμα σκοπεύει να φτάσει στη Γάζα μέχρι το πρωί της Δευτέρας, δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία παρέμβαση από το Ισραήλ, όμως οι ακτιβιστές τονίζουν ότι «οι επόμενες 24 ώρες είναι πολύ κρίσιμες»
Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ στέκεται δίπλα σε παλαιστινιακή σημαία μετά την επιβίβασή της στο πλοίο Madleen και πριν αποπλεύσει για τη Γάζα μαζί με ακτιβιστές του Συνασπισμού Στόλου της Ελευθερίας 31
Πάνω από 100.000 διαδηλωτές σε συγκέντρωση στη Μαδρίτη κατά του Ισπανού πρωθυπουργού που κατηγορείται για διαφθορά - «Πέδρο Σάντσες παραιτήσου»
Το σύνθημα της συγκέντρωσης ήταν «Μαφία ή Δημοκρατία». Εκπρόσωπος της κεντρικής κυβέρνησης στη Μαδρίτη εκτίμησε ότι στο συλλαλητήριο έλαβαν μέρος 45.000- 50.000 άνθρωποι
Ο Alberto Nunez Feijoo, ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος, και ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας Jose Maria Aznar ποζάρουν για μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης του Ισπανού πρωθυπουργού Pedro Sanchez, με το σύνθημα «Μαφία ή Δημοκρατία» στη Μαδρίτη
1