Κόσμος

Σκότωσε μια 45χρονη πριν αιματοκυλήσει τη Λιέγη – Τι μήνυμα άφησε στη γυναίκα του ο μακελάρης

Αντιμέτωποι με μια μακάβρια ανακάλυψη βρέθηκαν οι αστυνομικοί που πήγαν να ερευνήσουν το σπίτι του 33χρονου άνδρα που σκόρπισε τρόμο και θάνατο χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Λιέγης.

Βρήκαν το πτώμα μιας 45χρονης γυναίκας. Την είχε δολοφονήσει ο Νορντίν Αμράνι λίγο πριν ξεκινήσει το λουτρό αίματος σε χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.

Το θύμα λέγεται πως εργαζόταν ως καθαρίστρια σε σπίτι ενός γείτονα του μακελάρη. Το πρωί της Τρίτης, ο δράστης, με το πρόσχημα πως ήθελε να της προσφέρει δουλειά, την κάλεσε σπίτι του. Και της επιτέθηκε. Τη βρήκαν σε ένα χώρο, ένα υπόστεγό, όπου ο Αμράνι καλλιεργούσε χασίς.

Μέχρι στιγμής, τα κίνητρα που οδήγησαν τον Αμράνι στο φονικό δεν έχουν διευκρινιστεί. Όπως αναπάντητο μένει και το ερώτημα αν αυτοκτόνησε ή αν έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.

Ένα σημείωμα προς τη γυναίκα του έρχεται να περιπλέξει περισσότερο την κατάσταση. Λίγες ώρες πριν ανέβει στην οροφή κτιρίου στην πλατεία Σεν Λάμπερτ της Λιέγης και αρχίσει να πυροβολεί το πλήθος, είχε μεταφέρει λεφτά στο λογαριασμό της γυναίκας του και της είχε αφήνει ένα μήνυμα: «Σε αγαπάω. Καλή τύχη».

Από το φονικό αμόκ του 33χρονου έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, μεταξύ τους κι ένα βρέφος 18 μηνών, που υπέκυψε στα τραύματα του τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέφος 18 μηνών το νέο θύμα του μακελάρη της Λιέγης…

Φόβοι για αύξηση των νεκρών στο Βέλγιο από το μακελειό – Χαροπαλεύουν άνθρωποι στα νοσοκομεία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Financial Times: Ο Τραμπ γελοιοποιήθηκε από τη σύνοδο με τον Πούτιν στην Αλάσκα
Άρθρο γνώμης της συντακτικής επιτροπής των Financial Times καταγγέλλει την αδυναμία του Αμερικανού προέδρου απέναντι στον ηγέτη του Κρεμλίνου και προειδοποιεί για μια επικίνδυνη συμφωνία για την Ουκρανία
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να καταλήξει σε συμφωνία – Πώς έχουν προετοιμαστεί οι Ευρωπαίοι ηγέτες για τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο
Γιατί η συνάντηση του Τραμπ με τον Ζελένσκι θεωρείται μία από τις πιο κρίσιμες μετά τον Ψυχρό Πόλεμο - Οι αναλύσεις του CNN και του Sky News για την επικείμενη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο
Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Ντόναλντ Τραμπ 20