Κόσμος

Αποκεφάλισαν γυναίκα δημοσιογράφο στο Μεξικό

Την σορό της άτυχης Μαρία Μασίας εντόπισαν οι αστυνομικοί στην πόλη Νουέβο Λαρέδο.

Η 39χρονη μεξικανή δημοσιογράφος δεν σταματούσε να καταγγέλει μέσα από την εφημερίδα στην οποία δούλευε αλλά και στο διαδίκτυο τα καρτέλ ναρκωτικών.

Το αποκεφαλισμένο σώμα της Μαρία Μασίας βρέθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης από αστυνομικούς και είναι χαρακτηριστικό ότι το κεφάλι της εντοπίστηκε αρκετά μέτρα μακριά τυλιγμένο με καλώδια υπολογιστή, ένα πληκτρολόγιο και το “ποντίκι”.

Πρόσφατα, άλλο δύο νεαροί έχασαν τη ζωή τους επειδή κατήγγειλαν κυκλώματα ναρκωτικών μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα