Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: “Στους ανόητους δεν είναι δάσκαλος ο λόγος, αλλά η συμφορά”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πιο αποφασισμένο από τις άλλες φορές είπε οτι βρήκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τον Κάρολο Παπούλια μετά την 50λεπτη συνάντηση που είχαν σήμερα στο προεδρικό μέγαρο.

Να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, προέτρεψε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα στις 2 το μεσημέρι.

“Είναι περιττό πλέον να πούμε ότι η χώρα στην ουσία δεν λειτουργεί”, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. “Έχει πάψει να με ενδιαφέρει, να με απασχολεί και να βασίζομαι στις προθέσεις του πρωθυπουργού”, πρόσθεσε ο ίδιος. “Τουναντίον, ενδιαφέρομαι για τις προθέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και τις αναμένω”.

“Στους ανόητους δεν είναι δάσκαλος ο λόγος, αλλά η συμφορά”, περιέγραψε την άποψή του για την κατάσταση ο Γιώργος Καρατζαφέρης. “Φοβούμαι ότι αυτό επιζητούμε”, πρόσθεσε.

Στην επισήμανση του κ. Καρατζαφέρη, ότι φαίνεται να ξεκουράστηκε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε: “Δε νομίζω. Των πραγμάτων ούτως εχόντων…”

Πιο αποφασισμένο από τις άλλες φορές χαρακτήρισε τον κο Παπούλια ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

Διαβάστε επίσης: Γιατί πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μπεγλίτης;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε