Κόσμος

6 Ρίχτερ στη Φουκουσίμα – Δεν υπάρχει προειδοποίηση για τσουνάμι

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών σημειώθηκε τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή στη βορειοανατολική Ιαπωνία, στην επαρχία Φουκουσίμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι ενώ δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νταϊίτσι που είχε πληγεί από το σεισμό των 9 βαθμών και το τσουνάμι που τον ακολούθησε, στις 11 Μαρτίου.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι την πρωτεύουσα Τόκιο.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία της Ιαπωνίας ο σεισμός σημειώθηκε στις 03:22 της Παρασκευής, τοπική ώρα. Προερχόταν από βάθος 50 χιλιομέτρων και το επίκεντρό του εντοπίστηκε στα παράλια της Φουκουσίμα.

Νωρίτερα, σημειώθηκε σεισμός και στη γειτονική Κίνα, 5,2 Ρίχτερ με 26 τραυματίες. (Διαβάστε τη σχετική είδηση εδώ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Γερμανός τουρίστας εξηγεί πως κέρδισε αποζημίωση για τις ξαπλώστρες στο ξενοδοχείο της Κω – «Και οι 400 ήταν πιασμένες»
Αναγκαζόταν να ξυπνά νωρίς το πρωί για να βρει ξαπλώστρες για την οικογένειά του αλλά μάταια - Τα παιδιά του έκαναν υπομονή περιμένοντας στο τσιμέντο δίπλα από την πισίνα
Τουρίστας
Το Ιράν χαρακτηρίζει «παράδοση» την αμερικανική πρόταση και την απορρίπτει – Ζητάει αποζημιώσεις και πλήρη έλεγχο του Ορμούζ
Η Τεχεράνη ζητά σαφείς διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω στρατιωτικές ενέργειες κατά του Ιράν, ενώ επιμένει και στην κατάργηση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στις εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου
Στενά του Ομρούζ