Κόσμος

Ντένβερ: Η στιγμή που το αεροπλάνο παρασέρνει τον πεζό στον διάδρομο του αεροδρομίου – Παραμένει αταυτοποίητο το θύμα

Συνολικά 12 άτομα τραυματίστηκαν από την πρόσκρουση - Μέσω των φουσκωτών τσουληθρών εκκένωσαν οι επιβαίνοντες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Ντένβερ, όπου αεροπλάνο παρέσυρε και σκότωσε έναν άνθρωπο, στον διάδρομο απογείωσης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο ντοκουμέντο, φαίνεται το θύμα να περπατά αργά στον διάδρομο του αεροδρομίου του Ντένβερ, ενώ το αεροπλάνο έρχεται κατά πάνω του με 230 χλμ την ώρα. Η πρόσκρουση ήταν θανατηφόρα. Ο κινητήρας του αεροσκάφους χτύπησε το θύμα, με αποτέλεσμα ο διάδρομος να γεμίσει ανθρώπινα μέλη και να ξεσπάσει φωτιά.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε περίπου 2 λεπτά, αφού το θύμα πήδηξε τον φράχτη ασφαλείας του αεροδρομίου. Ακόμη παραμένει αγνώστων στοιχείων και φέρεται πως δεν ανήκει στο προσωπικό του αεροδρομίου.

Θλίψη προκαλεί και το ηχητικό ντοκουμέντο που βγήκε στο φως, από τη στιγμή που ο πιλότος ενημερώνει τον πύργο ελέγχου για το ατύχημα.

«Μόλις χτυπήσαμε κάποιον… έχουμε φωτιά στον κινητήρα», είπε.

Αφού το αεροπλάνο ακινητοποιήθηκε, οι 224 επιβαίνοντες -ανάμεσά τους και παιδιά- εκκένωσαν το αεροπλάνο μέσω των φουσκωτών τσουληθρών έκτακτης ανάγκης.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ακόμη 12 άτομα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Επιβάτης του αεροπλάνου περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε, λέγοντας πως πίστεψε ότι θα πεθάνει και αυτός.

«Ειλικρινά, ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου. Ήμουν στην πτήση και κοίταξα δεξιά μου και είδα απλά μια φωτιά, άκουσα έναν δυνατό κρότο, οι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν. Νόμιζα ότι θα πέθαινα», είπε συγκεκριμένα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κίνα απαντά στις δηλώσεις Ζακαράια για ελλείψεις σε τουαλέτες στη χώρα: «Να μας επισκέπτεται πιο συχνά»
Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιτι Ζακαράια, που έζησε στην Κίνα στις αρχές της δεκαετίας του 2010, δήλωσε σε συνέντευξη που δημοσιοποιήθηκε χθες (15.10.2026) ότι εκείνη την εποχή η Κίνα δεν είχε «κανονικές τουαλέτες»
Κέιτι Ζακαράια
Μήνυμα στήριξης της ΕΕ στην Ουκρανία: «Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς – Καμία άρση στις ρωσικές κυρώσεις»
«Δεν βλέπουμε ενδείξεις από τη ρωσική πλευρά ότι είναι έτοιμοι να τερματίσουν τον πόλεμο, πρέπει να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα», ανέφερε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Αντόνιο Κόστα με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν