Κόσμος

Ντένβερ: Η στιγμή που το αεροπλάνο παρασέρνει τον πεζό στον διάδρομο του αεροδρομίου – Παραμένει αταυτοποίητο το θύμα

Συνολικά 12 άτομα τραυματίστηκαν από την πρόσκρουση - Μέσω των φουσκωτών τσουληθρών εκκένωσαν οι επιβαίνοντες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Ντένβερ, όπου αεροπλάνο παρέσυρε και σκότωσε έναν άνθρωπο, στον διάδρομο απογείωσης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο ντοκουμέντο, φαίνεται το θύμα να περπατά αργά στον διάδρομο του αεροδρομίου του Ντένβερ, ενώ το αεροπλάνο έρχεται κατά πάνω του με 230 χλμ την ώρα. Η πρόσκρουση ήταν θανατηφόρα. Ο κινητήρας του αεροσκάφους χτύπησε το θύμα, με αποτέλεσμα ο διάδρομος να γεμίσει ανθρώπινα μέλη και να ξεσπάσει φωτιά.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε περίπου 2 λεπτά, αφού το θύμα πήδηξε τον φράχτη ασφαλείας του αεροδρομίου. Ακόμη παραμένει αγνώστων στοιχείων και φέρεται πως δεν ανήκει στο προσωπικό του αεροδρομίου.

Θλίψη προκαλεί και το ηχητικό ντοκουμέντο που βγήκε στο φως, από τη στιγμή που ο πιλότος ενημερώνει τον πύργο ελέγχου για το ατύχημα.

«Μόλις χτυπήσαμε κάποιον… έχουμε φωτιά στον κινητήρα», είπε.

Αφού το αεροπλάνο ακινητοποιήθηκε, οι 224 επιβαίνοντες -ανάμεσά τους και παιδιά- εκκένωσαν το αεροπλάνο μέσω των φουσκωτών τσουληθρών έκτακτης ανάγκης.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ακόμη 12 άτομα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Επιβάτης του αεροπλάνου περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε, λέγοντας πως πίστεψε ότι θα πεθάνει και αυτός.

«Ειλικρινά, ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου. Ήμουν στην πτήση και κοίταξα δεξιά μου και είδα απλά μια φωτιά, άκουσα έναν δυνατό κρότο, οι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν. Νόμιζα ότι θα πέθαινα», είπε συγκεκριμένα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα στήριξης της ΕΕ στην Ουκρανία: «Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς – Καμία άρση στις ρωσικές κυρώσεις»
«Δεν βλέπουμε ενδείξεις από τη ρωσική πλευρά ότι είναι έτοιμοι να τερματίσουν τον πόλεμο, πρέπει να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα», ανέφερε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Αντόνιο Κόστα με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Επιστολή του 10χρονου γιου του Γιαχία Σινουάρ: «Αγαπημένε μου μπαμπά, θέλω να πυροβολώ τους Εβραίους με καλάσνικοφ»
Τα έγγραφα που αποκαλύπτει η βρετανική Telegraph εντοπίστηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες στη Ράφα μετά τον θάνατο του πρώην ηγέτη της Χαμάς τον Οκτώβριο του 2024
Ο Γιαχία Σινουάρ με τον γιο του σε μικρότερη ηλικία
Η Ελληνοαμερικανίδα Ντέμπι Ματενόπουλος αυτοπροτείνεται για νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα και διάδοχος της Γκιλφόιλ
Η 52χρονη παρουσιάστρια απαριθμεί και τα προσόντα της: «1. τα ελληνικά είναι η πρώτη μου γλώσσα, 2. έχω ελληνικό διαβατήριο 3. η οικογένειά μου ζει στην Ελλάδα»
H Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Ντέμπι Ματενόπουλος
5
Η Αλβανία «φλέγεται» από τις διαδηλώσεις: Φοιτητές προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του Ράμα, μεγάλες καταστροφές και τραυματίες
Οι φοιτητές ζητούν την αποχώρηση του Έντι Ράμα - «Δεν παραιτούμαι» απαντά ο ίδιος - Νέες διαδηλώσεις σήμερα έξω από το υπουργείο Παιδείας
REUTERS
12