Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

ΝΔ: «Πολιτική αθλιότητα οι καταγγελίες Ραγκούση»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις καταγγελίες του υπουργού Μεταφορών που «έδειξε» ως υποκινητή της απεργίας των ταξί τον Αντώνη Σαμαρά.

Το υπουργείο Μεταφορών έκανε ξεκάθαρα λόγο για πολιτική ενθάρρυνση του προέδρου της ΝΔ στις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί και λίγο μετά ήρθε η αιχμηρή «απάντηση» από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σε δήλωσή του, κάνει λόγο για “πολιτική αθλιότητα”, υπενθυμίζοντας πως η ΝΔ ήταν το πρώτο κόμμα που έσπευσε να καλέσει τους οδηγούς ταξί να ανοίξουν αμέσως το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Πειραιά.

«Με τις δηλώσεις του ο κ. Ραγκούσης αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει και σήμερα ανεύθυνο και δημαγωγικό κόμμα, όπως ήταν και προεκλογικά», ενώ επισημαίνει πως ο υπουργός “στην προσπάθειά του να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του, παίζει επικοινωνιακά παιχνιδάκια με ανεύθυνους και κακοήθεις ισχυρισμούς”.

Στη ΝΔ υποστηρίζουν πως η ευθύνη για το χάος που έχει προκληθεί από την απεργία των ταξί, είναι αποκλειστικά ευθύνη του κ. Ραγκούση , κάτι που προκύπτει και από το γεγονός ότι ως συντονιστής, έως πρόσφατα, του κυβερνητικού έργου δεν είχε φέρει καμία αντίρρηση στη συμφωνία του τέως υπουργού Δ. Ρέππα με τους οδηγούς ταξί.

“Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο οποίος, από τη θέση που είχε την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση, υπήρξε υποκινητής στείρων αντιδράσεων, αντί να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, ας αντιληφθεί, επιτέλους, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι», τονίζει ο κ. Μιχελάκης.

Η δήλωση Μιχελάκη προκάλεσε τη νέα αντίδραση του υπουργείου Μεταφορών, που κατηγόρησε τη ΝΔ για λαϊκισμό.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχια», αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του το Υπουργείο και προσθέτει ότι «ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να ακολουθεί το δρόμο του ανεύθυνου λαϊκισμού, δίνοντας τώρα μάχη να μην προχωρήσει η απελευθέρωση των ταξί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΔ “δείχνει” το υπ. Μεταφορών για τις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων

Πολιόρκησαν επι 9 ώρες το Λεκανοπέδιο και “λάβωσαν” τον τουρισμό!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε