Πολιτική

Όχι στον Παπανδρέου τηλεφωνικά για τη συμμετοχή των ιδιωτών

Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, ενόψει της επικείμενης Συνόδου Κορυφής, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο τύπου.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Κατά πληροφορίες από τη ΝΔ το τηλεφώνημα στον Αντώνη Σαμαρά διήρκεσε τρία λεπτά. Ο κ. Παπανδρέου τηλεφώνησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 5.30 το απόγευμα και τον ενημέρωσε για τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την προσεχή Πέμπτη.

Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με πηγές από τη λεωφόρο Συγγρού, περιορίστηκε να ακούσει χωρίς να πει τίποτε, ενώ κατά άλλες πληροφορίες επέμεινε στη θέση της ΝΔ για μη συμμετοχή ιδιωτών σε τυχόν λύση για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους.

Από τον ΛΑΟΣ ανακοινώθηκε, εξάλλου, ότι η διάρκεια του τηλεφωνήματος με τον κ. Καρατζαφέρη ήταν εικοσάλεπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέρρευσαν όλα τα σενάρια για την Ελλάδα – ‘Εγγραφο – αποκάλυψη από το Reuters

Ε.Βενιζέλος: “Δεν δεχθήκαμε ποτέ τη λύση selective default”

Τρισέ: Επιλεκτική ή όχι η χρεοκοπία της Ελλάδας πρέπει να αποφευχθεί!

Κι άλλα σενάρια για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Τασούλα και Παπανδρέου στο Προεδρικό Μέγαρο: Στην ατζέντα θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής
Ο πρώην πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που αναλαμβάνει στο Συμβούλιο της Ευρώπης με την ιδιότητά του ως Γενικός Εισηγητής για τη Δημοκρατία
Γιώργος Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Τασούλας