Ελλάδα

Εκπτωση 20% σε όλους τους ανέργους

Κορυφαία συνεργασία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL με τον ΟΑΕΔ για την καταπολέμηση της ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ και η CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που πιστά ακολουθεί από το 1957, έτος ουσιαστικής ίδρυσης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και τους οράματος του προέδρου του και καθηγητού, κ. Σοφοκλή Ξυνή ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με τον ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού).

Στη λογική της προσφοράς του απαραίτητου «συστατικού» της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης, που είναι η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ υψηλού Ακαδημαϊκού Επιπέδου, την οποία προσφέρουν αδιάλειπτα οι τρεις φορείς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας τους, , προσφέρουν σημαντική έκπτωση και ειδικές τιμές σε ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, παρέχουν μειωμένες τιμές κατά 20% στο αρχικό κόστος των διδάκτρων, για όλους τους ανέργους, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους την Κάρτα Ανεργίας.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, τα ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ και η CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL ως φορείς του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Ομίλου, του Ομίλου ΞΥΝΗ, ενισχύουν την υποστήριξη σε κοινωνικές δράσεις, που τάσσονται σε υπέρ ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και ιδιαίτερα σε δύσκολες οικονομικά περιόδους, όπου η ανάγκη για εκπαίδευση κρίνεται επιτακτική, για την καταπολέμηση της ανεργίας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

www.iekxini.edu.gr
www.carierra.edu.gr
www.keasxini.edu.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας: Καμιά ανησυχία για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθου  
Αναφορά έκανε και στην σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, η οποία διήρκεσε περίπου έναν μήνα, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο. «Ευτυχώς σταμάτησε, αλλά ήταν ικανό χρονικό διάστημα για να επηρεάσει τις κρατήσεις», σχολίασε.
Το ναυάγιο της Ζακύνθου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επικοινώνησε με την γιαγιά του Παναγιωτάκη μετά την ομολογία της - «Το μωράκι φαίνονταν νεκρό» αποκαλύπτει η σπιτονοικοκυρά
«Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν περίμενα να το ομολογήσει. Όλοι το ήξεραν και το καταλάβαιναν», προσθέτει η σπιτονοικοκυρά
Ειρήνη Μουρτζούκου
Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Το βούλευμα απαριθμεί, συνολικά 10 αστοχίες - δομικές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές στο παιχνίδι του λούνα παρκ - όπως προέκυψαν από την πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη κατά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης
Το μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική