Πολιτική

Η γυναίκα του Πάγκαλου προκαλεί εσωκομματικό σεισμό στο ΠΑΣΟΚ

Μαζί με τους μαθητές του Γυμνασίου Κουβαρά, τον δήμαρχο Σαρωνικού και άλλους φορείς ένα γνώριμο πρόσωπο τράβηξε σήμερα την προσοχή των δημοσιογράφων που κάλυπταν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπ. Παιδείας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

‘Ηταν η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και δημοτική σύμβουλος του δήμου Σαρωνικού, Χριστίνα Χριστοφάκη. Διαμαρτυρόταν κι εκείνη μαζί με τους δημότες της περιοχής της, μαθητές, γονείς και καθηγητές για την κατάργηση του Γυμνασίου Κουβαρά.

‘Ετσι, η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης βρέθηκε να διαδηλώνει έξω από το γραφείο υπουργού της ίδιας κυβέρνησης.

‘Ομως ο αγώνας της κας Χριστοφάκη δεν ξεκίνησε σήμερα. Μια επιστολή που έχει στείλει στην υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, έχει ανάψει φωτιες, αφού θεωρείται οτι επι της ουσίας στρέφεται εναντίον της υφυπουργού παιδείας Ευης Χριστοφιλοπούλου η οποία είναι βουλευτης Αττικής όπως και ο Θ. Πάγκαλος. Και πληροφορίες λένε οτι στην ίδια περιφέρεια θα κατέλθει ως υποψήφια η κα Χριστοφάκη.

Πάντως σήμερα και μετά από συνάντηση που επετεύχθη η υπουργός Παιδείας δέχθηκε αντιπροσωπεία υπο τον δήμαρχο Σαρωνικού και τους ζήτησε πίστωση χρόνου για να επανεξετάσει το αίτημά τους και δεσμεύθηκε να τους δει σε λίγες εβδομάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτοσχεδίασε στον όρκο του στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας – «Λέει ανοησίες αντί για τον όρκο στο Σύνταγμα» λέει ο Γεωργιάδης
«Δεν έχει καμία απολύτως θέση εκεί έως ότου δώσει τον νενομισμένο όρκο», αναφέρει ο υπουργός Υγείας
Πέτρος Κωνσταντίνου 11
Νίκος Ανδρουλάκης: Η αποτυχία της ΝΔ είναι πια κοινωνική εμπειρία, το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί το κεντρικό αφήγημα μιας σοβαρής επόμενης κυβέρνησης
«Εμείς παζάρια δεν κάνουμε. Εμείς προτείναμε μια διαδικασία αξιοκρατίας και διαφάνειας, για να γίνει μια νέα αρχή στην πλήρωση των ανεξάρτητων αρχών»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 5
ΠΑΣΟΚ: Το Πολιτικό Συμβούλιο συνεδριάζει στη σκιά της κόντρας Ανδρουλάκη – Καστανίδη και της παρέμβασης Ρέππα
O Δημήτρης Ρέππας ζητά από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος τη συμμετοχή του Χάρη Καστανίδη στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος στις επόμενες εκλογές
Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ