Ελλάδα

ΩΡΑ 15:23 Ολοκληρώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία – Για 3 ώρες έκαναν ανω κάτω το κέντρο της Αθήνας

Ταλαιπωρίας συνέχεια για το επιβατικό κοινό της Αθήνας και σήμερα καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς κάνουν νέες στάσεις εργασίας. Ταυτόχρονα όμως έσπειραν το κυκλοφοριακό χάος με την μηχανοκίνητη πορεία τους.
ΩΡΑ 15.00 Η πορεία ολοκληρώθηκε

ΩΡΑ 14.55 Εφτασαν έξω από το υπουργείο και φωνάζουν συνθηματα.

ΩΡΑ 14.45 Ξεκίνησαν για το υπουργείο Υγείας.

ΩΡΑ 14.33 Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες μαζί με τους δικηγόρους είναι μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη.

Όπως ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστές, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν 24ωρη απεργία τη μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, πιθανώς την επόμενη Τρίτη, 15 του μηνός, και πεντάωρη στάση εργασίας 11 με 16:00 την επομένη, προκειμένου να κάνουν γενική συνέλευση και να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία τους.

Ανάλογη στάση αναμένεται να ακολουθήσουν και οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα, αν και πρόεδρος των εργαζομένων στους ΗΣΑΠ κ. Νίκος Σιαπάτας δήλωσε ότι αποφάσεις θα ληφθούν αύριο, πιθανώς για όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς.

ΩΡΑ 13.30 Εξω από το υπουργείο Μεταφορών

Ωρα 13:05 Η πορεία σταμάτησε έξω από το τηλεοπτικό κανάλι Mega. Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς φωνάζουν και πάλι “Κλέφτες Κλέφτες”. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στον δρόμο. Κλειστή η Μεσογείων.

Ωρα 12:50 Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς βρίσκονται έξω από το Μέγαρο Μουσικής. Μπλοκαρισμένοι οι γύρω δρόμοι και κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας.

ΩΡΑ 12:30 Η μηχανοκίνητη πορεία έφτασε έξω από την βουλή. Οι διαδηλωτές έκλεισαν όλες τις εισόδους της βουλής και φωνάζουν “Κλέφτες, κλέφτες”, ενώ παράλληλα κορνάρουν.  Ακόμη φωνάζουν “Αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα.”

 Χειρόφρενο έχουν τραβήξει τα λεωφορεία από τις 11.00 έως τις 15.30. Στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 15.00 θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και στο τραμ.
 

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του