Κόσμος

“Η Μαντλίν απήχθη από παιδόφιλους και βρίσκεται στις ΗΠΑ”

Στις ΗΠΑ φαίνεται ότι βρίσκεται η μικρή Μαντλίν Μακ Καν που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία σύμφωνα με πληροφορίες ιδιωτικού ντέτεκτιβ, της οικογένειάς της.

Εκπρόσωπος των γονιών, της Κέιτ και του Τζέρι Μακ Καν που ποτέ δεν σταμάτησαν να ψάχνουν το κοριτσάκι, ενημέρωσε για τις νέες εξελίξεις και πρόσθεσε ότι ο ντέτεκτιβ έχει ήδη δώσει τις πληροφορίες του στην αστυνομία.

Ο ερευνητής ονόματι Μαρσελίνο Ιταλιάνο, ανέφερε ότι σύμφωνα με τα δικά του στοιχεία το παιδί έπεσε θύμα απαγωγής από κύκλωμα παιδοφίλων που είχε αρπάξει αρκετά ακόμη παιδιά. “Ξέρω ότι ήταν αυτοί οι άνθρωποι που εμπλέκονται και μου είπαν οτι η Μαντλίν είναι τώρα πιθανώς στην Αμερική”, αναφέρει.

“Γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους. Ξέρω ότι πήραν τη Μάντι. Δεν μπορώ να ξέρω πως, αλλά μου είπαν ότι άρπαξαν πάνω από δέκα ακόμη παιδιά από την Πορτογαλία και την Ισπανία” λέει ο Ιταλιάνο.

Όπως σημειώνει ο 36χρονος ντέτεκτιβ στη σπείρα συμμετέχουν πορτογάλοι επιχειρηματίες και δικηγόροι με διεθνείς επαφές – και στη Μ. Βρετανία. Το κύκλωμα φέρεται να έχει αρπάξει παιδιά και από ορφανοτροφείο της πορτογαλικής περιοχής, στην οποία εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι εξαφανίστηκε ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς του στην Πράια δα Λουζ στης Πορτογαλίας το Μάιο του 2007. Παρά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση δεν βρέθηκε τίποτα για την τύχη της. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο τον Ιούλιο του 2008. Οι γονείς συνεχίζουν να ψάχνουν μέσω ιδιωτικών ντετέκτιβ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θαύμα στην πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά: Νεαρός παγιδεύτηκε στο μπαρ κρατώντας έναν σταυρό – «Η φωτιά τον απέφυγε κι επέζησε»
Η Λετίσια Πλας περιγράφει πώς ένας νεαρός, ανήμπορος να διαφύγει καθώς οι έξοδοι στο μπαρ είχαν αποκλειστεί, κάθισε στο πάτωμα κρατώντας έναν σταυρό στα χέρια του
Η αυτόπτης μάρτυρας Λετίσια Πλας
«Έβλεπα ανθρώπους λιωμένους και έψαχνα την Αλίκη» λέει στο newsit.gr o κολλητός φίλος της 15χρονης: Η τελευταία φωτογραφία πριν την τραγωδία
«Όταν γύρισα πίσω στον χώρο, αυτό που αντίκρισα έμοιαζε με κόλαση. Παντού φωτιές, καπνός και άνθρωποι να ουρλιάζουν. Είδα πρόσωπα να καίγονται, εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ» - Νέα βίντεο από το χάος
Φωτιά στην Ελβετία
11