Ελλάδα

“Σαφάρι” της δημοτικής αστυνομίας, στο στόχαστρο όσοι παρκάρουν παράνομα

Η προεκλογική περίοδος και η χαλαρότητα που επέφερε τελείωσε, οι γιορτές πέρασαν και η νέα δημοτική αρχή ξεκινά τους ελέγχους για όσους παρκάρουν παράνομα στο κέντρο!

Οι έλεγχοι για το παράνομο παρκάρισμα στην Αθήνα εντείνονται από τη Δεύτερα, με τη νέα δημοτική αρχή να προειδοποιεί πως θα εφαρμοστεί στο έπακρο ο νόμος, που προβλέπει «τσουχτερά» πρόστιμα, μέχρι και αφαίρεση πινακίδων.

Στο στόχαστρο μπαίνουν κυρίως όσοι παρκάρουν στα πεζοδρόμια, κάνοντας αδύνατο για τους πεζούς να κυκλοφορήσουν, όσοι αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στα σημεία πρόσβασης για τους ανάπηρους, σε πεζόδρομους ή κοντά σε φανάρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα