Πολιτική

Νέα Δημοκρατία – Αποτελέσματα: “Αγρίεψε” ο Μεϊμαράκης για τις διαρροές Μητσοτάκη!

Λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης, το κλίμα... ενότητας μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και Βαγγέλη Μεϊμαράκη πήγε... περίπατο! Διαβάστε τι λένε κύκλοι του τελευταίου στο newsit.gr.

“Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι”, δήλωνε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σήμερα, αφού ψήφισε στον Υμηττό. “Από αύριο, η Νέα Δημοκρατία θα είναι ενωμένη”, έλεγε από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσης αφού ψήφισε στην Κηφισιά. Όλα αυτά μέχρι να υπάρξουν οι πρώτες διαρροές για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, οπότε και το κλίμα ενότητας αποτέλεσε… παρελθόν!

Οι πληροφορίες από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη αρκούσαν για να δημιουργηθεί η ένταση! “Μέχρι τώρα έχουμε ενδείξεις πως υπάρχει ισχυρό προβάδισμα και διακριτή διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη“, έλεγαν οι κύκλοι του υποψήφιου προέδρου.

Αυτές οι διαρροές προκάλεσαν την άμεση διάψευση από την πλευρά του προέδρου της ΚΕΦΕ της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος δήλωσε το εξής: “Όσα γράφονται και λέγονται για προβλέψεις δύο ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ανυπόστατα“.

Σχεδόν… ταυτόχρονα, ήρθε και η “απάντηση” του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Κύκλοι του έταιρου υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζουν “χτύπημα κάτω από τη ζώνη” τις συγκεκριμένες διαρροές από το περιβάλλον Μητσοτάκη και δηλώνουν στο newsit.gr τα εξής: “Δεν είναι έτσι τα πράγματα και η ΚΕΦΕ με την ανακοίνωσή της ανποκατέστησε την πραγματικότητα“.

Το κατά πόσο έχουν βάση οι διαρροές που προαναφέραμε, μένει να αποδειχθεί…

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελάρης
Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κωνσταντοπούλου υπερασπίστηκε τον Καραναστάση με άγρια επίθεση στον Λαζαρίδη: «Γυμνοσάλιαγκα, λέσι, υποκείμενο»
«Γνωρίζει καλά πώς τον έγλειφε και με έγλειφε από την πρώτη στιγμή. Έλεγε "Διαμαντή τιμάς την επιτροπή", "Διαμαντή σε παρακαλώ", "Διαμαντή σε τιμώ", υπάρχουν και μηνύματα»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 23
Ένταση στο νοσοκομείο Λαμίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια νέου τμήματος
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους συγκεντρωμένους να σεβαστούν την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - «Αν στη θέση του ήταν ένας ιμάμης και ευλογούσε τη Χαμάς, θα τον σέβεστε – γιατί όχι και έναν Ορθόδοξο Μητροπολίτη;»
Σκηνικό έντασης στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
31