Πολιτική

Ανοιχτό από Κατρούγκαλο το ενδεχόμενο μείωσης των επικουρικών συντάξεων

Για άλλη μία φορά ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στο Mega τόνισε πως δεν θα υπάρξει καμία μείωση στις κύριες συντάξεις, αλλά δεν μπόρεσε να δεσμευτεί με τον ίδιο τρόπο και για τις επικουρικές.

Έκανε λόγο ο κ. Κατρούγκαλος για κύμα παραπληροφόρησης από τα μέσα για τη μείωση των συντάξεων στους παλιούς συνταξιούχους.

Για τις επικουρικές συντάξεις δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν επιθυμεί τη μείωση και για αυτό θα παλέψει σκληρά με τους δανειστές.

Χαρακτήρισε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ “παρθένες για τις 11 μειώσεις που έκαναν από το 2010 έως το 2012 να μην τις υπολογίζουν”.

Όπως είπε για το θέμα της προσωπικής διαφοράς, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για κατάργησή της, εξηγώντας πως αυτό είναι άλλο ένα ανοιχτό κομμάτι της διαπραγμάτευσης.

Δήλωσε και εκείνος πάντως, πως μόλις τελειώσει το πρόγραμμα τότε και οι παλιές συντάξεις θα αρχίσουν να αυξάνονται!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα Χανιά και οι ευχές για το «Χριστός Ανέστη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, παρακολούθησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου την Ακολουθία της Αναστάσεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Κορακιών στα Χανιά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Το πασχαλινό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη: Να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας – Η πατρίδα χρειάζεται επανεκκίνηση
Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στο βαθύτερο νόημα των ημερών, τονίζοντας πως συμβολίζουν τη μετάβαση από την...
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης