Πολιτική

Έδωσε εξηγήσεις ο Γρηγοράκος και το “πόρισμα” ήταν πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του

Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου σε ραδιοφωνικό σταθμό (Σκάι) για την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, εκτίμησε ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον βουλευτή, ο οποίος έδωσε την ερμηνεία που αφορά τις δηλώσεις του.

Ο κ. Κεγκέρογλου σημείωσε ότι το σίγουρο είναι ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Γρηγοράκου, «εργάζεται και θα εντείνει αυτή την προσπάθεια, για την ανάδειξη της πολιτικής της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα που είναι διαφορετική και έντονα διακριτή και από αυτή της Ριζοσπαστικής λεγόμενης Αριστεράς και από την πολιτική του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στην Ελλάδα».

«Είμαστε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια η παράταξη της σοσιαλδημοκρατίας, θα δουλέψουμε για τις αξίες και τις αρχές, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο στην Ελλάδα, μ’ ένα σχέδιο ανασυγκρότησης συνεργασίας του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και βεβαίως για ένα βιώσιμο κοινωνικό κράτος», τόνισε και υπογράμμισε:

«Οι διαχωριστικές γραμμές υφίστανται και δεν καταργούνται ούτε σε επίπεδο ελληνικό ούτε σε επίπεδο ευρωπαϊκό ανάμεσα στις μεγάλες πολιτικές οικογένειες. Το ζητούμενο είναι αν στις κρίσιμες ώρες μπορούν υπεύθυνα οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να σταθούν απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της πατρίδας και της κοινωνίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βραχυκύκλωμα» από τα μπλόκα των αγροτών δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα: Τα αιτήματα και οι κοινωνικές αντιδράσεις
Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι τα μπλόκα που στρέφονται εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων οδηγούν στην υπονόμευση των αιτημάτων των αγροτών
Μπλόκο αγροτών 13
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
21
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης