Ελλάδα

Για εκπαίδευση με ελληνικούς S-300 κάνουν λόγο οι Iσραηλινοί!

Aπό το Ισραήλ λένε ότι εκπαιδεύονται στην εξουδετέρωση των S-300, χρησιμοποιώντας τους ...ελληνικούς που βρίσκονται στη Κρήτη.

Πουλήθηκαν στη Κύπρο και κατέληξαν στην Ελλάδα,λόγω των ισχυρότατων τουρκικών και αμερικανικών αντιδράσεων. Το ίδιο συνέβη όταν η Ρωσία επιχείρησε να τους πουλήσει στο Ιράν,μόνο που τη θέση της Τουρκίας πήρε το Ισραήλ. Τώρα η Μόσχα είναι έτοιμη να πουλήσει τα αντιαεροπορικά-αντιπυραυλικά συστήματα S-300, στη Βενεζουέλα του Τσάβες και οι ισραηλινοί φέρονται αποφασισμένοι να μην το επιτρέψουν.Η ιστορία έχει εμμέσως ελληνικό ενδιαφέρον αφού από το Ισραήλ,λένε ότι εκπαιδεύονται στην εξουδετέρωση των S-300, χρησιμοποιώντας τους …ελληνικούς που βρίσκονται στη Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος για την παρέα των 4 που θάφτηκαν κάτω από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια όρη - «Ήταν όλοι έμπειροι ορειβάτες»
Πρόκειται για το πιο φονικό ορειβατικό δυστύχημα μετά το 2004 - «Όταν η ώρα πήγε 5 και καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν αυτές ώστε κάποιος να προσεγγίσει την κορυφή, ανησύχησα» λέει φίλος τους ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη 5