Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Α.Σπηλιωτόπουλος: “Ο Καραμανλής θα επιστρέψει”

Α.Σπηλιωτόπουλος: “Ο Καραμανλής θα επιστρέψει”

Ο Κ. Καραμανλής «είναι ακόμη νέος και πολύτιμα έμπειρος, ώστε εάν χρειαστεί οι πολίτες ή η κοινωνία ή η ίδια η ζωή να ζητήσουν να ανοίξει ένας νέος, διαφορετικός κύκλος προσφοράς από τον ίδιο για τη χώρα.»

Με αυτή την αποκλειστική δήλωση στο ΕΘΝΟΣ, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, βάζει τρικλοποδιά στις προσπάθειες της Ρηγίλλης να κλείσει το θέμα της ολικής επαναφοράς του Κώστα Καραμανλή στο πολιτικό προσκήνιο.

Στη Ρηγίλλης δεν είναι λίγα τα στελέχη που εκφράζουν την ενόχλησή τους για το ότι επανέρχεται σε τακτά διαστήματα η συζήτηση για τον κ. Καραμανλή.

Την πρόθεση να «κλείσει» το θέμα εξέφρασε και ο ίδιος ο κ. Καραμανλής, ο οποίος έδωσε εντολή -μέσα στο Σαββατοκύριακο- στους συνεργάτες του να διαρρεύσουν τη δική του τοποθέτηση ότι δεν είναι στις προθέσεις του η επιστροφή στην ηγεσία της ΝΔ και ότι στηρίζει αταλάντευτα τον κ. Σαμαρά.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, με την αποκλειστική δήλωσή του στο «Εθνος», επισημαίνει μεν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «θα έχει πολλές ευκαιρίες να προσφέρει στο κόμμα», αλλά διευκρινίζει ότι ο «κύκλος» του κ. Καραμανλή στη ΝΔ «εμφανίζεται» να έχει κλείσει. Σπεύδει δε να προσθέσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «είναι ακόμη νέος και πολύτιμα έμπειρος» και κάθε άλλο παρά αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του σε κεντρικό πολιτικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φρένο” στα σενάρια επανόδου του βάζει ο Καραμανλής μέσω συνεργατών του

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε