Κόσμος

Δεν θέλουν την Πάρις Χίλτον στα clubs του L.A.

 
Ανεπιθύμητη λόγω κοκαίνης η πάμπλουτη κληρονόμος
 

Η ίδια δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι θα πάει ένα βράδυ σε club του Λος Άντζελες και ο υπεύθυνος της πόρτας θα της απαγορεύει την είσοδο στο χώρο των vip.
 
Η πρόσφατη περιπέτεια της Πάρις με την κοκαίνη και η σύλληψή της στο Λας Βέγκας φαίνεται πως έχει προβληματίσει τους ιδιοκτήτες των πιο hot clubs του L.A.
 
Μέχρι τώρα η ξανθιά καλλονή  ήταν ο καλύτερος πελάτης τους, αλλά τα ναρκωτικά και η δημοσιότητα που κερδίζει η κληρονόμος με κάθε της κίνηση φαίνεται πως τους αναγκάζει να την χαρακτηρίσουν ανεπιθύμητη!
 
“Επειδή τώρα πια τα club στο Βέγκας έχουν πολύ αυστηρούς κανόνες ασφάλειας, δεν ξέρω πόσο ευπρόσδεκτη θα είναι εδώ”, δήλωσε υπεύθυνος νυχτερινού μαγαζιού, στο οποίο η άτακτη Paris εργαζόταν ως οικοδέσποινα σε συγκεκριμένα πάρτι. “Υπολογίζοντας ότι έχει συλληφθεί για κοκαΐνη, είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλοι θα υποθέτουν ότι σε κάθε club που πηγαίνει θα το κάνει ή για να πάρει κόκα ή έχοντας ήδη χρησιμοποιήσει. Κανένα club δεν θέλει να σχετιστεί με κάτι τέτοιο φυσικά”, συμπλήρωσε.
 
 
Όσες φορές πάντως η Πάρις Χίλτον προσκληθεί σε ένα “καυτό” πάρτι, ο πορτιέρης θα ελέγχει εξονυχιστικά τη τσάντα της πριν της επιτρέψει την είσοδο στο club.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Έτοιμη να χρηματοδοτήσει πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 500 εκατ. δολαρίων για την Ουκρανία
Το Βερολίνο, σε συνεργασία με εταίρους του ΝΑΤΟ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα πακέτα στήριξης προς το Κίεβο, με έμφαση στην αντιαεροπορική άμυνα
Γερμανικά τεθωρακισμένα Leopard και Puma
Πολωνία: Ο Τουσκ καλεί την Ευρώπη να πείσει τον Τραμπ ότι «κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη Ρωσία»
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας προειδοποιεί για την πρόθεση της Μόσχας να μειώσει την στρατιωτική παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη και ζητά μια ενωμένη συμμαχία απέναντι στο Κρεμλίνο
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ
Ανάλυση Politico: Οι Ευρωπαίοι αισιόδοξοι αλλά επιφυλακτικοί μετά την ανταλλαγή απόψεων με τον Τραμπ για κατάπαυση του πυρός
Το Βερολίνο και το Παρίσι ελπίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας απέναντι στον Βλαντίμιρ Πούτιν, ωστόσο παραμένει αβεβαιότητα για τις πραγματικές του προθέσεις
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Γερμανός Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1