Κόσμος

Στο χειρουργείο η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, έκανε επέμβαση για αντιμετώπιση του καρδιακού ρυθμού

Είναι μια από τις ομορφότερες βασίλισσες του πλανήτη. Η σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα Β΄, μπήκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση διαταραχών του καρδιακού ρυθμού.
 
“Η επέμβαση για ρύθμιση του καρδιακού ρυθμού, ένας καθετηριασμός, πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα και η βασίλισσα είναι καλά”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των Ανακτόρων και συμπλήρωσε για την κατάσταση της υγείς της 40χρονης βασίλισσας.
 
“Η βασίλισσα θα μείνει δύο νύχτες στο νοσοκομείο και θα επιστρέψει στην Ιορδανία εντός της εβδομάδας”.
 
Η βασίλισσα Ράνια συνόδευσε τον βασιλιά Αμπντάλα Β’ στην επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη, όπου ο ιορδανός μονάρχης εκφώνησε ομιλία στα Ηνωμένα Έθνη.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκτόνησε γνωστός Αυστραλός αθλητικός ρεπόρτερ στο Λος Άντζελες - Έπεσε στο κενό από ταράτσα κτηρίου
Ο ίδιος ασχολούταν κυρίως με το ρεπορτάζ του τένις, ενώ φαινόταν πολύ χαρούμενος στην δουλειά του παίρνοντας συνεντεύξεις από τους κορυφαίους στο κόσμο, όπως τον Κάρλος Αλκαράθ
ρεπόρτερ